OVER EHBO COMPLEET

Gelukkig hebben de meeste mensen alleen een pleister nodig, maar u wilt toch ook dat als er echt een ongeval plaats vind uw EHBO-koffer compleet is.

EHBO compleet zorgt hier voor.

Jaarlijks controleren wij al uw EHBO en BHV materialen op houdbaarheidsdatum en compleetheid.
Alle materialen worden direct geleverd en aangevuld, zodat uw EHBO-koffers comform de ARBO en de HACCP steeds compleet blijven.

De gecontroleerde EHBO-koffers worden na goedkeuring voorzien van een controllesticker. Zo kunt u zien wanneer u ons weer kunt verwachten voor de volgende controle. Op deze sticker staat tevens ons telefoonnummer en website van EHBO Compleet vermeld, zodat u niet hoeft te zoeken als u ons nodig heeft.

Het eerste wat er ontbreekt uit de koffer zijn de pleisters en de schaar. Heeft men dan toch een pleister nodig dan word er van alles open gemaakt wat men eigenlijk niet nodig heeft.
Ons advies, zorg ervoor dat men de EHBO-koffer alleen gebruikt voor ongevallen en dat er bij de koffer in de buurt de pleisters liggen welke men vaker gebruikt.

Wij zorgen ervoor dat u de juiste pleisters in huis heeft, door samen met u te kijken wat er kan gebeuren in uw bedrijf. Zodoende kunnen wij u de spullen leveren waar u echt behoefte aan heeft